AVEN CABERNET SAUVIGNON

AVEN Cabernet Sauvignon, duboko crvene boje, očarava svojom kompleksnošću. Voćni karakter upotpunjuju začinske note i barik arome, dok zreli tanini i sveže kiseline stvaraju uravnotežen ukus. Završnica je dugotrajna i voćna, a vino je postavilo nove standarde na domaćoj ‘Cabernet sceni’, posebno nakon uspeha na Decanteru 2019, gde je osvojilo Srebrnu medalju.

AVEN MERLOT

Merlot Vinarije AVEN potvrđuje da je Srbija idealno tle za ovu sortu. Vino očarava širokim spektrom voćnih aroma poput brusnice, borovnice i šumskih jagoda. Tanini su zreli i dobro ukomponovani, dok je vino elegantno zaokruženo godinu dana odležavanjem u srpskim hrastovim baricima. Harmonično uravnotežen alkohol s balansiranim kiselinama daje dugotrajnu voćnu završnicu.

AVEN CABERNET SAUVIGNON

AVEN Roze otkriva robusnost i bogatstvo voćnih aroma poput maline, jagode i drenjine, sa dodatnom složenošću belih dudinja. Uz prijatne kiseline, ovo vino se savršeno uparuje s raznovrsnim jelima i razvija se s novim gutljajima. Idealno je za uživanje u zanimljivom društvu.

AVEN RAJSKI RIZLING

Aven Rajnski Rizling, bledožute boje, očarava voćnim aromama zelene jabuke, dunje, dinje i mlade šljive, uz dodatak nara i pite od jabuka na ukusu.

Sa mineralnim karakterom, vino odiše elegancijom i postojanim aftertejstom, pokazujući potencijal za dodatno sazrevanje. Ova investicija u kvalitetu se svakim danom unapređuje, odslikavajući filozofiju porodice Injac: nenametljivost uz izuzetan kvalitet i svetlu budućnost.

AVEN CHARDONAY

AVEN Chardonnay, žute boje sa zelenim odsjajem, očarava svojom gliceroznošću i slojevitošću. Sa karakterističnim notama kompota od jabuka, tropskog voća, karamela i minerala, ovo vino pokazuje živahne kiseline i tragove meda i propolisa na završetku. Ova interpretacija najpopularnije svetske vinske sorte odražava komparativnu filozofiju vinarije, ističući njihovu veštinu i kvalitet.

Svojom ponudom hoćemo da obezbedimo potrošačima vino dobrog kvaliteta. Spoj ljubavi i tradicije prema vinu, kao i podneblje koje daje sorte grožđa vrhunskog kvaliteta za rezultat daju i kvalitetna vina.

LOKACIJA

Petra Kočića 29, Inđija 22320, Republika Srbija

Kontakt

+381 64 849 60 44

Kontakt

vinarijaaven@gmail.com

NAVIGACIJA

All rights reserved © Vinarija Aven

error: Content is protected !!
0
  0
  Your Cart
  Korpa je prazna
  ×
  ×

  Cart

  Vinarija Aven