You are currently viewing Decanter 2019 – Prvo pa srebro

Decanter 2019 – Prvo pa srebro

[divider height=“30″]

Decanter 2019

Na nedavno održanom ocenjivanju prestižnog svetskog vinskog magazina Decanter 2019, Cabernet Sauvignon AVEN je, u žestokoj svetskoj konkurenciji dobio srebrno odličje. Polazeći od činjenice da je u pitanju bilo premijerno pojavljivanje, cenimo da smo sa pravom ponosni na ovaj veliki uspeh.
Ova medalja predstavlja veliku čast, još veću obavezu, popriličan vetar u leđa i potvrdu kvalitetnog rada. Čast što je naš kaberne dobio 90 poena na takvom takmičenu, svakako da mnogo znači. Obavezu koju smo tim povodom preuzeli, a koja podrazumeva da uložimo dodatne snage za danas – sutra zlato, preuzimamo sa posebnim zadovoljstvom. Vetar u leđa je sama činjenica da ste se samim pojavljivanjem upisali u bar prvu petinu svetske vinske industrije, a to je samo potvrda da ste na odličnom putu.
U nadi da će pored Cabernet Sauvignona i druga naša vina na predstojećim svetskim vinskim takmičenjima ostvariti ovako zapažen uspeh, ostaje nam poziv svim ljubiteljima vina koji do sada nisu imali prilike, da se uvere u pravedne odluke žirija u Londonu.

[divider height=“40″]

vinarija aven decanter silver

Vise informacija na vino.rs

Оставите одговор