You are currently viewing Decanter 2020-Nove nagrade

Decanter 2020-Nove nagrade

Decanter 2020- Nove nagrade 

Na nedavno održanom ocenjivanju prestižnog svetskog vinskog magazina Decanter 2020 , Cabernet SauvignonMerlot AVEN su , u žestokoj svetskoj konkurenciji dobili  bronzano odličje. Polazeći od činjenice da je u pitanju bilo drugo pojavljivanje, cenimo da smo sa pravom ponosni na ovaj veliki uspeh.

Ova medalja predstavlja veliku čast, još veću obavezu, popriličan vetar u leđa i potvrdu kvalitetnog rada. Čast što su  naši kaberne i Merlot  dobili bronzanu medalju na takvom takmičenju, svakako da mnogo znači. Obavezu koju smo tim povodom preuzeli, a koja podrazumeva da uložimo dodatne snage za danas – sutra zlato, preuzimamo sa posebnim zadovoljstvom. Vetar u leđa je sama činjenica da ste se samim pojavljivanjem upisali u bar prvu petinu svetske vinske industrije, a to je samo potvrda da ste na odličnom putu.

U nadi da će pored Cabernet Sauvignona i  Merlota druga vina Aven vinarije na predstojećim svetskim vinskim takmičenjima ostvariti ovako zapažen uspeh, ostaje nam poziv svim ljubiteljima vina koji do sada nisu imali prilike, da se uvere u pravedne odluke žirija u Londonu.

Cabernet Sauvignon

Оставите одговор